Hoppa till sidans innehåll

Mallorca 2013


Dax igen!

Alla som har cyklat på Mallorca vet att det är en härlig upplevelse och något man längtar till att göra igen. Dessutom ska man inte bryta traditioner. Därför har vi bokat in utökad (9 cykeldagar) mallis-vecka i slutet av april. Vi är sju stycken som åker.  För tre är det första mallis-resan.

Vi har bokat flyg från Arlanda till Mallorca 27/4 och från Mallorca till Arlanda 7/5. Vi har också bokat anslutningsflyg mellan Frösön och Arlanda. Totalt blir det nio cykeldagar. Naturligtvis kan man boka färre eller fler dagar.  Vi kommer att bo på Hotel Apartamentos Ivory Playa och på Hotel Eix. Båda hotellen ligger i  Alcudia. De finns ett flertal hotell i Alcudia och man kan även bo en bit utanför. 

Se http://www.booking.com/

Goggla runt på hotell i Alcudia så hittar ni flera alternativ. Bokar man i god tid så är det ofta bättre pris.

Cyklar har vi bokat på www.bicycle-holidays.com

 Vi hyrde cyklar där även i fjol och det fungerade bra. Cykeluthyrningen ligger ungefär 500 meter från Ivory Playa. Cykelhyran kostade 165 euro (nio dygn) för full-karbon cyklar med Ultegra växlar. Man kan också ta med sig egen cykel. Men frakten på flyget kostar en del. Det finns andra utyrningar också, bara att goggla runt:)

Tidigare år har vi samlats vid 9.30-tiden och sen dragit iväg. Längden på turerna och har varierat mellan 100-170 km. 100 km kanske inte låter långt men med några rejäla klättringar så är det tufft! Platt-åkningen på Mallorca är också trevlig. Man kan "spetsa" till den med klättringar upp till de flertal kloster som finns på Mallorca. Naturligvis är det upp till var och en hur man vill köra. Känner man sig sliten så är det inte fel att ta en vilodag  eller en dag med endast några mils plattkörning.

Så finns det flera som är intresserade av att hänga med  så blir det bara roligare. Såväl man som kvinna, kille som tjej.

 

Har ni frågor runt vår tur så kontakta:

Johnny Nordman +46 70 6045263
Christer Ling  +46 70 3601773


2012-04-29 Mallis 005_500px

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:24 Skribent: Bengt Nilsson

Sponsorer

velo

ABKH_logo_rgb

Logga NK stå grön jpeg

Ramudden logotyp april 2010

 

HPmark

froso-park-main-logo

ÖCK Bildarkiv

Forum

 

Diverse länkar

 

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
C/O Anna-Karin Ivarsson, Genvägen 58 A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info