Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetskalender


Kalendern innehåller alla formellt planerade föreningsaktiviteter. För ad hoc aktiviteter som spontana träningspass, använd gärna föreningens Facebookgrupp.

Folkhälsomyndigheten betonar vikten av att fortsätta med idrott och träning för hälsans skull. Alla ÖCK:s klubbträningar hålls utomhus, såväl träning som samling och avslut, och det förekommer inga moment av närkontakt.
För att minska risken för smittspridning får vi hjälpas åt.

  • Du stannar självklart hemma om du känner dig det minsta sjuk eller har symtom.
  • Vi håller avstånd till varandra under träningar och spottar eller snyter oss inte i närheten av våra träningskompisar.
  • För att inte riskera att belasta vården i onödan är det också extra viktigt nu att vi tillsammans hjälps åt att tänka på säkerheten och inte cyklar över vår förmåga eller på andra sätt utsätter oss själva eller våra klubbkompisar för onödiga risker.
  • Är du 70 år eller äldre så fortsätt träna och cykla på egen hand. Följ oss gärna i sociala medier och dela gärna med dig av dina rundor till oss klubbkompisar där!

ÖCK följer självklart Folkhälsomyndighetens och Svenska cykelförbundets rekommendationer kring idrott och evenemang.

Landsvägsträning, 16 år+


Gruppträning landsvägscykling med max 50 deltagare, med eller utan ledare. Pass och rutt bestäms vid samling, cirka 10 minuter innan. Beroende på antal och typ av deltagare kan flera grupp bildas med olika inriktningar och rutt. Alla nivåer är välkomna, dock krav på landsvägscykel (dvs bockstyre; ej tempostyre/pinnar eller rakt styre som på MTB). Om man inte har erfarenhet av att cykla i klunga så bör man genomföra ett teknikpass för landsvägscykling i grupp innan man tar sig an dessa pass, för allas säkerhet.
Plats Badhusparken, Östersund
Datum tisdag 18 augusti 2020
Starttid 18:00
Sluttid 19:30
Samlingstid tisdag 18 augusti 17:50
Samlingsplats Badhusparken, Östersund
Den här aktiviteten tillhör kalender "2020 års säsong"
Detta är en återkommande aktivitet varje vecka tisdag till och med 2020-09-29

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
C/O Anna-Karin Ivarsson, Genvägen 58 A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info