Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetskalender


Kalendern innehåller alla formellt planerade föreningsaktiviteter. För ad hoc aktiviteter som spontana träningspass, använd gärna föreningens Facebookgrupp.

LVG träningar nivå Nybörjare - Medelgod


Välkommen till ÖCK:s omstart av landsvägscyklingen! I vår kommer vi att dra igång ledarledda lvg-träningar med olika tema på träningarna. De första träningarna kommer att fokusera på grundläggande kunskap i klungkörning. Du som i någon form cyklat tidigare men inte så mycket i grupp är välkomna att komma till oss och få ta del av gemenskapen av att cykla i grupp.  Erfarna cyklister är såklart också välkomna i gemenskapens fart och mål för passet. 

 

Pass 1. INTRO (26 april): Hej och välkommen pass runt Brunfloviken. Fokus på klungkörning och särskilt kommunikation, tecken och kroppssignaler i klungan. Bana: Brunfloviken.

Pass 2. UPP OCH NER (3 maj): Vi cyklar till Frösö kyrka och fokusera på att lära sig cykla upp och nerför backar på ett säker och behagligt sätt. Båda back- och konövningar och intervaller är på agendan. 

Pass 3. DET HELIGA RULLTRAMPET (10 maj): Klungkörning till Rödöbrön, med tempointervaller och kadensövningar. Fokus på att aktivera musklerna och utveckla rundtrampet i pedalerna. Bana: Badhus-Rödön-Dvärsätt-Ås-Badhus.

Pass 4. LAGTEMPO (17 maj): Fokus på klungkörning i högre hastigheter och längre intervaller med jämn fördelning av krafter. Lite spurtövningar i slutet. 

Plats Samling Badhusparken, Östersund
Datum tisdag 7 juni 2022
Starttid 18:30
Sluttid 20:00
Samlingstid tisdag 7 juni 18:20
Samlingsplats Badhusparken, Östersund
Den här aktiviteten tillhör kalender "2022 alla aktiviteter"
Detta är en återkommande aktivitet varje vecka tisdag till och med 2022-06-21

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info