Hoppa till sidans innehåll

Resultat från sista GP:t för året på F4

14 SEP 2011 19:58
Det sista GP-loppet för säsongen avgordes under onsdagskvällen på F4, Frösön. 12 tappra cyklister samlades på startlinjen för att ta sig an de 15 varven på den tekniska banan.
  • Skapad: 14 SEP 2011 19:58

Frösön visade sig inte från sin bästa sida med regn och en temperatur på 9 grader. Men, det hindrade inte Junioren Tore Johansson från att ta segern i GP-loppet. Tore som gör sitt första år på tävlingscykeln hade en tät kamp med Martin Björnwall och Massimo Del Din i täten av tävlingen. Alla tre vann Spurter längs vägen och vid målgången visade det sig att Tore och Martin hade samma totalpoäng. Tore tog ändå segern i kraft av att han vann målgångsspurten.

 

I ungdomsklassen var det en tät spurt mellan Jon Gunnarsson och Andreas Ocklind där Jon drog det längsta strået och var bästa ungdom. Längre bak visade Jesper Gaare vinnarinställning. Han låg länge och sladdade i gruppen men kom tillbaka och attackerade ifrån gruppen för att sluta som 4:e bästa ungdom.

 

Fullständiga resultat hittar ni här.

 

Arrangörsstaben vill också passa på att tacka alla som bidragit till spännande och trevliga tävlingar i årets jämtlandsserie. Slutställningen i jämtlandsserien kommer inom kort.

Skribent: David Sundström

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info