Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetskalender för 2020

01 MAJ 2020 00:27
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2020 00:27

Aktivitetskalender för cykelsäsongen 2020 är ute nu på hemsidan och kommer även att speglas på föreningens Facebook sida. Den innehåller alla (av föreningen) formellt planerade aktiviteter inklusive träningar, MTB-skolan, sociala aktiviteter och tävlingar. Viss uppdatering kan komma att ske under säsongen, främst avseende påfyllning av aktiviteter.

För ad hoc aktiviteter som spontana träningspass, använd gärna föreningens Facebookgrupp.

Folkhälsomyndigheten betonar vikten av att fortsätta med idrott och träning för hälsans skull. Alla ÖCK:s klubbträningar hålls utomhus, såväl träning som samling och avslut, och det förekommer inga moment av närkontakt.
För att minska risken för smittspridning får vi hjälpas åt.

  • Du stannar självklart hemma om du känner dig det minsta sjuk eller har symtom.
  • Vi håller avstånd till varandra under träningar och spottar eller snyter oss inte i närheten av våra träningskompisar.
  • För att inte riskera att belasta vården i onödan är det också extra viktigt nu att vi tillsammans hjälps åt att tänka på säkerheten och inte cyklar över vår förmåga eller på andra sätt utsätter oss själva eller våra klubbkompisar för onödiga risker.
  • Är du 70 år eller äldre så fortsätt träna och cykla på egen hand. Följ oss gärna i sociala medier och dela gärna med dig av dina rundor till oss klubbkompisar där!

Våra klubbträningar brukar vara populära men samlar sällan fler än 50 personer. Om vi märker att vi börjar bli för många på våra andra träningar så får vi ändra vårt upplägg.

ÖCK följer självklart Folkhälsomyndighetens och Svenska cykelförbundets rekommendationer kring idrott och evenemang.

Skribent: Matt Richardson

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info