Hoppa till sidans innehåll

Extrainsatt tillfälle MTB skolan

22 JUN 2020 16:33
Extrainsatt tillfälle! Eftersom vi tvingades ställa in en gång nu i vår så kör vi en extra gång innan sommaruppehållet! Dock enbart för åldersgrupperna 5 år, 6 år och 7–9 år.
  • Uppdaterad: 22 JUN 2020 16:33

Samling kl 17:50 vid Odensala sportfält. Medtag en fungerande cykel (mountainbike), ett glatt humör och en vuxen för den cyklist som kan behöva lite assistans. Obs, för att inte grupperna ska bli för stora och så många kids som möjligt ska kunna vara med så gäller max 1 medföljande per barn, och bara om det behövs för att hjälpa barnet med cyklingen.

Varmt välkomna!

Folkhälsomyndigheten betonar vikten av att fortsätta med idrott och träning för hälsans skull och uppmuntrar träning utomhus.
Alla ÖCK:s klubbträningar hålls utomhus, såväl träning som samling och avslut, och det förekommer inga moment av närkontakt.
För att minska risken för smittspridning måste vi hjälpas åt:
• Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk eller har förkylningssymtom.
• Vi håller avstånd till varandra på träningarna.
• Spotta eller snyt dig inte i närheten av dina träningskompisar.
• För att inte riskera att belasta vården i onödan är det också extra viktigt nu att vi tillsammans hjälps åt att tänka på säkerheten och inte cyklar över vår förmåga eller på andra sätt utsätter oss själva eller våra klubbkompisar för onödiga risker.

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info