Hoppa till sidans innehåll

Föreläsning med Mattis Reck

04 JAN 2019 14:45
Välkommen på föreläsning med Mattias Reck! Kom och hör Mattias berätta om jobbet som tränare för proffsen på världstouren – och hör honom dela med sig av konkreta tips kring hur du som motionär kan förbättra din kondition och uthållighet.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2019 14:45

Välkommen på föreläsning med Mattias Reck

Mattias Reck är den före detta SO-läraren som sadlade om och kombinerade sin egen erfarenhet av elitcykling med pedagogiken och blev cykeltränare. I dag är han tränare för det internationella proffscykellaget Trek-Segafredo där han bland annat coachar storstjärnan John Degenkolb som i somras vann en etapp i Tour de France. Reck driver även coachingföretaget Guided Heroes och jobbar som tränare på cykelgymnasiet i Skara.

Kom och hör Mattias berätta om jobbet som tränare för proffsen på världstouren – och hör honom dela med sig av konkreta tips kring hur du som motionär kan förbättra din kondition och uthållighet, tips som är värdefulla för alla som gillar att träna uthållighetsidrott, oavsett nivå!

Onsdag 23 januari 18:00–21:00
Campus, Mittuniversitetet, Östersund (detaljerad info om lokalen kommer inom kort).

Kostnad: Gratis för medlemmar i Östersunds cykelklubb. Övriga 100 kr. Entréavgiften Swishas till 123 237 70 83. Märk betalningen RECK + ditt namn.

Anmälan: Görs genom att klicka ”Kommer” på facebook-eventet (kräver Facebook). Saknar du Facebookinloggning kan anmälan mejlas till This is a mailto link.

Är du nyfiken på Östersunds cykelklubb gå in på www.ostersundck.se för att läsa mer om oss. Vill du bli medlem direkt kan du bli det på www.ostersundck.se/medlem!

Varmt välkommen!

Skribent: Tobias Wallenqvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info