Hoppa till sidans innehåll

MTB-skolan början 17 maj!

07 MAJ 2021 21:28
Välkommen till Östersunds cykelklubbs MTB-skola för barn 4–12 år som vill ha skoj på hoj!
  • Skapad: 07 MAJ 2021 21:28

Vi kör ledarledd cykling med mountainbike (MTB). Vi håller till i skog och skogsnära miljö med fokus på att ha kul och utvecklas på två hjul. Deltagarna delas upp i fem åldersgrupper:

 4 år, 5 år, 6 år, 7-9 år, och 10-12 år. 

Dag: Måndagar (17 maj, 24 maj, 31 maj, 7 juni, 14 juni, 21 juni)

Tid: 17.45–19

Plats: Odensala sportfält

För att vara med i cykelskolan behöver du göra följande:

(1) Betala in medlemsavgift via www.ostersundck.se/medlemskap. Vill ni komma och testa en gång innan ni bestämmer er för att bli medlem så går det bra!

(2) Dyka upp på Odensala sportfält med din fungerande cykel, cykelhjälm på huvudet och gott humör.

Klicka gärna ”Kommer” i evenemanget på vår Facebooksida (finns till höger) om du planerar komma med ditt barn. Skriv även gärna en rad i evenemanget vilken eller vilka åldersgrupp/-er det gäller! På så sätt får vi koll på hur många deltagare vi kan förvänta oss – vilket underlättar planeringen och gör träningen bättre för alla :)

DETTA GÄLLER NÄR NI KOMMER TILL MTB-SKOLAN:

• Gå direkt till samlingsplatsen för barnets ålder. På kartan i bilden ovan finns samlingsplatser för de olika grupperna och förslag på parkering för respektive grupp.

• Skriv upp barnets namn på listan som finns på en skylt vid samlingsplatsen.

• Skriv barnets namn samt vårdnadshavares telefonnummer på tejp som fästs på barnets hjälm. Tejp och penna finns på plats, men förbered gärna i förväg hemma om ni har möjlighet.

• För att undvika trängsel och hålla oss till myndigheternas rekommendationer så kommer vi att begränsa antalet vuxna medföljare i grupperna. Medföljare kommer vid behov och i mån av plats kunna följa med i de yngsta grupperna. Om barnet kan cykla självständigt så ser vi helst att ingen extra person är med under träningen. Tack för er förståelse!

 

VILL DU SOM VUXEN OCKSÅ LÄRA DIG CYKLA MOUNTAINBIKE?

I vår kör vi nybörjarträning på MTB för vuxna samtidigt som barnens MTB-skola! Passa på att själv få lite bättre koll på hojen, tekniken och stigcyklingen. Vi kör samma tid som barnen. Se separat evenemang på Facebook för mer information och anmälan!

Skribent: Matt Richardson

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info