Hoppa till sidans innehåll

MTB skola även för vuxna - start 17 maj

12 MAJ 2021 19:15
Har du nyligen börjat cykla mountainbike men känner att du vill få bättre teknik och kontroll? Eller dina barn kanske går MTB-skolan men du börjar få svårt att hänga med i skogarna?
  • Skapad: 12 MAJ 2021 19:15

Östersunds cykelklubb erbjuder dig som är över 18 år och är, eller blir, medlem 5 tillfällen för lära dig grunderna i mountainbikecykling! Vi går igenom allt från däcktryck till utförskörning. På varje pass går vi igenom olika övningar som sedan praktiseras i skogen.

Datum: 17, 24, 31 maj samt 7 och 14 juni
Tid: 17.45-19
Plats: Odensala sportfält

MAX 8 DELTAGARE
På grund av pandemin så är antalet deltagare på träningarna begränsat till 8 personer. Läs informationen om anmälan och avanmälan vid förhinder här nedanför noga!

FÖR ATT VARA MED PÅ TRÄNINGEN BEHÖVER DU GÖRA FÖLJANDE:
1. Anmäl dig genom att klicka "Kommer" på evenemanget på vår Facebook sida (flödet finns till höger på vår hemsidas startsida). Det går bra att boka tills det står att 8 personer kommer i evenemanget, sedan är det fullbokat. När det är fullt går det bra att ställa sig i kö genom att skriva "köar" i kommentarsfältet i evenemanget. OBS! Anmälan är bindande. Har du anmält dig och får förhinder så måste du kontakta ledaren Andreas Bergman eller skicka meddelande till ÖCK via Facebook i god tid innan träningen så att någon som köar kan få din plats.

2. Betala in medlemsavgift via www.ostersundck.se/medlemskap. Vill du komma och testa en gång innan du bestämmer dig för att bli medlem så går det bra!

3. Dyk upp på Odensala sportfält med en fungerande mountainbike, cykelhjälm på huvudet och gott humör!

Evenemang med anmälan till kommande tillfälle kommer upp på ÖCK:s Facebooksida på tisdagar.

VARMT VÄLKOMMEN!

Skribent: Matt Richardson

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info