Hoppa till sidans innehåll

ÖCKs Årsmöte 24 februari kl. 1900

19 JAN 2021 08:17
  • Uppdaterad: 19 JAN 2021 08:17

Möteshandlingar hittar du genom att klicka här.

Det är dags för årsmöte! Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kan delta i denna centrala delen i föreningsdemokratin.

Föreningens årsmöte kommer att hållas via Teams denna gång på grund av restriktioner kring folksamlingar.  Alla befintliga medlemmar är välkomna att ansluta sig till mötet den 24:e februari kl. 1900. Passa på att få lite soffmys med en kopp te.

En Teams inbjudan kommer att skickas ut till alla medlemmar innan slutet av januari. Man anmäler sig till mötet genom att acceptera mötesinbjudan. Om man inte kan delta, så avvisar man inbjudan.

Möteshandlingar hittar du genom att klicka här.

Viktigt:

1) Är din aktuella e-postadress inte inlagt i IdrottOnline så kommer vi inte kunna nå dig med inbjudan. Ändra dina kontaktuppgifter så snart som möjligt i IdrottOnline för att försäkra att du får inbjudan. Om du ändå inte får den innan slutet av januari, kontakta This is a mailto link.

2) Vill ni ha med en motion eller annan punkt på dagordningen till årsmötet måste den enligt stadgarna anmälas senast 4 veckor innan mötet. Inkom gärna med förslag innan den 24:e januari till This is a mailto link.

Hoppas att vi "ses" den 24:e februari!

ÖCK Styrelsen

Skribent: Matt Richardson

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info