Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Spännande inbjudan

13 JAN 2014 19:39
ÖCK har fått en spännande och intressant inbjudan från distriktet om utbildning för tävlingsledare! Mycket intressant för vi vill anordna fler tävlingar och behöver utbildade personer till detta.
  • Skapad: 13 JAN 2014 19:39

Inbjudan är som följer:

 

Cykelvänner, Så här är det: Enligt beslut vid SCF stämma ska minst en person hos tävlingsarrangör ha denna utbildning för att få tillstånd att arrangera nationell tävling. För att vi i distriktet ska kunna ha tävlingar i framtiden måste vi också ha utbildade tävlingsledare. Normalt sker dessa utbildningar i Västerås eller Örebro samt i Jönköping. Kostnaden för utbildningen brukar vara från 2.700:-, sedan tillkommer resa och ev. också boende. Nu har J/H Cykelförbund lyckats få denna utbildning till Östersund 25 och 26 januari och helt kostnadsfritt för distriktets föreningar. Bifogat finner ni en inbjudan. Det bästa vore om två personer från varje förening gick utbildningen. Det är kort om tid för anmälan så ta chansen direkt.

 

Jämtland/Härjedalens Cykelförbund Peppe Högberg (ordf. och utbildningsansvarig)            För mer info se denna inbjudan.  

Skribent: Karin Ahlin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info