Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

ÖCK har ett ansvar!

08 AUG 2012 16:01
Vi har ansvar för att bemanna prologen på Tour of Jämtland (TOJ) och behöver nu ta ett krafttag för att kunna leva upp till det.
  • Skapad: 08 AUG 2012 16:01

Vi har ansvar för att bemanna prologen på Tour of Jämtland (TOJ) och behöver nu ta ett krafttag för att kunna leva upp till det. Det ansvaret innebär att vi ska vara 24 säkerhetsvakter under onsdag em (15/8) i centrala Östersund. Vi ska även hjälpa till att placera ut kravallstaket under tisdag kväll (14/8).

Varför tar vi då detta ansvar? För att:

  1. Visa upp att norra Sverige är att räkna med när det gäller att ordna bra cykeltävlingar
  2. Visa upp och marknadsföra ÖCK
  3. Få del av intäkter från TOJ till vår klubbkassa

Schemat för tisdag och onsdag är: tisdag är det möte med genomgång kl 18.00 på Clarion och därefter åker vi upp till Skidstadion/ÖSK och lastar kravallstaket och kör ut dessa enligt anvisning.  Onsdag är det samling kl 12.00 på Clarion för att bygga upp bana och kl 17.30 går start för ett välgörenhetslopp. Alla insamlade pengar i detta lopp går till Juliaresan. Prologen startar kl 18.30 och sista start beräknas till kl 19.10. Därefter ska banan tas bort och återforslas till Skidstadion/ÖSK.

Anmäl ditt deltagande till This is a mailto link. I anmälan ska det stå namn och de tidpunkter under tisdag och onsdag som du kan delta. Under onsdagen kan du vända dig till TOJs kansli för att få reda på dina specifika arbetsuppgifter/övriga frågor (finns på Clarions konferensavdelning under onsdag fram till 16.00 och därefter på Torget).

Skribent: Karin Ahlin

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info