Hoppa till sidans innehåll
Foto: Vibeke Andersson

U6 Etapp 4. Dag 4 GP

13 JUL 2012 00:08
U6 fortsätter på sin fjärde dag och fjärde etappen. GP-tävling!
  • Skapad: 13 JUL 2012 00:08

I dag har det varit en bättre dag både för vädret och för cyklister. Alla Östersund cyklisterna satt kvar på sina cyklar ända in till etappens målgång i dag. Pelle Eriksson och Jonas Andersson var först ut i klassen pojkar 15-16 på Tidaholms gator. Dagens etapp var ett GP-lopp med en längd på 1,9 km per varv och för Pelle och Jonas skulle 16 varv avverkas innan målgång. Det var trötta och slitna ben som kom till start men det var säkert lika för alla som stod på startlinjen! GP-lopp är ingen favorit disciplin för Jonas men med tanke på hur han tog kurvor och positioner under loppet såg han ut att trivas alldeles utmärkt!

Jonas kom in på en 43 placering och ligger i sammandraget på 66 plats.

Pelle som hade en tung dag igår såg desto piggare ut idag och kom in på en 57 placering och ligger i sammandraget på 60 plats.

Jonas A etapp 4 Mindre

Jonas Andersson

 

Pelle E ettap 4 mindre

Pelle Eriksson

 

Jon Gunnarsson kom också till start idag. Jon har tidigare i veckan råkat ut för flera omkullkörningar med andra cyklister men det har inte stoppat Jon för fortsatt deltagande i U6 tävlingarna! Under stora delar av loppet så kom det flera regnskurar och gjorde förhållandena vanskliga, till trots av regnet så skedde inga vurpor på hela loppet.

Jon kom in på en 68 placering och ligger i sammandraget på 89 plats.

Jon G etapp 4 mindre bild

Jon Gunnarsson

 

Fotograf: Vibeke Andersson

Skribent: Karl-Johan Andersson via Richard Lindberg

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info