Hoppa till sidans innehåll

Vill du vara med och planera, leda och fördela arbetet i vår förening?

03 FEB 2020 21:04
Vill du eller känner du någon som vill vara med och planera, leda och fördela arbetet inom ÖCK:s verksamhet? På kommande årsmöte kommer medlemmarna att välja ledamöter, suppleanter, revisor och valberedning. Klicka in i nyheten för att läsa mer!
  • Uppdaterad: 03 FEB 2020 21:04

Kontaktuppgifter valberedningen

Vill du eller känner du någon som vill vara med och planera, leda och fördela arbetet inom ÖCK's verksamhet? Kontakta då valberedningen, Hans Lundkvist 070-6638427 eller Marcus Isberg This is a mailto link, valberedningen behöver kontaktuppgifter till den som nomineras.

Verksamhet

ÖCK ska öka intresset för cykelsport i Jämtland genom aktiviteter för barn/ungdom, motionärer och tävlingsintresserade. För klubben är glädjen och den sociala delen av idrottandet det primära syftet med klubbverksamheten. Cykelskolan samlar ca 60 barn/ungdomar vid varje tillfälle. Deltävling i Enduro Sweden Series planeras 2020 för tredje året. Styrketräning, föreläsningar och gemensamma cykelträningar är exempel på medlemsaktiviteter. Tävlingscyklister har möjlighet till ersättning för anmälningsavgifter.

Medlemmarna i ÖCK söker: 

Ordinarie ledamot, sekreterare

Sekreteraren är en ordinarie ledamot som utses på konstituerande styrelsemöte. Sekreteraren förbereder styrelsens sammanträden och föreningens möten, för protokoll över styrelsens sammanträden och ser till att dessa  handlingar hålls ordnade och förvaras på ett betryggande sätt.

Ordinarie ledamot

Engagera medlemmar och bidra till beslut inom föreningens verksamhetsområden.

Suppleant

När ledamot får förhinder inträder suppleant enligt av årsmötet fastställd turordning.

Revisor

Revisorerna skall granska styrelsens förvaltning och räkenskaper för det senaste verksamhets- och räkenskapsåret samt till styrelsen överlämna revisionsberättelse senast 14 dagar

Valberedning

Valberedningen har en central roll i en ideell förening. Valberednings främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda. Valberedningen ska ge förslag till nya ledamöter till styrelsen och till revisorer. Det är därför bra om de som sitter i valberedningen är aktiva i föreningen, deltar på sammanträden, aktiviteter och andra sammankomster, så de känner till vilka personer och kompetenser som finns.

Skribent: Hans Lundkvist
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info