Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte - 22 feb kl. 1900 via Teams

21 JAN 2022 21:57
Det är dags för årsmöte! Vi hoppas att så många medlemmar som möjligt kan delta i denna centrala del i föreningsdemokratin.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2022 21:57

Föreningens årsmöte kommer att hållas via Teams denna gång på grund av rekommendationer kring undvika folksamlingar. Alla befintliga medlemmar är välkomna att ansluta sig till mötet den 22:e februari kl. 1900. Passa på att få lite soffmys med en kopp te.

En Teams inbjudan kommer att skickas ut till alla medlemmar i början av februari. Man anmäler sig till mötet genom att acceptera mötesinbjudan. Om man inte kan delta, så avvisar man inbjudan.

Möteshandlingar hittar du genom att klicka här.

Viktigt:

1) Är din aktuella e-postadress inte inlagt i IdrottOnline så kommer vi inte kunna nå dig med inbjudan. Ändra dina kontaktuppgifter så snart som möjligt i IdrottOnline för att försäkra att du får inbjudan. Om du ändå inte får inbjudan på mail, kontakta This is a mailto link.

2) Vill ni ha med en motion eller annan punkt på dagordningen till årsmötet måste den enligt stadgarna anmälas senast 1 vecka innan mötet. Inkom gärna med förslag innan den 15:e februari till This is a mailto link.

Hoppas att vi "ses" den 22:e februari!

ÖCK Styrelsen

Skribent: Matt Richardson

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info