Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

MTB-skolan


Vill du vara med och ha skoj på hoj?

Löpande information och senaste uppdateringar om MTB-skolan postas i föreningens Facebook sida. Gruppen är öppen så du behöver inte ha ett eget konto på FB.

Alla cyklister i åldern 4-12 år är välkomna att delta i MTB-skolan. Vi cyklar i skogen, tränar balans, och har skoj tillsammans.

Vi samlas på Odensala sportfält bakom Storsjöskolans sporthall så fort det går att köra i skogen. Vi kör fram till midsommar då det blir sommaruppehåll. Vi återupptar MTB-skolan när skolorna börjar. Så länge solen skiner på oss så kör vi på in i hösten.

Vi försöker dela upp cyklisterna i olika grupper där de äldre kommer få mer utmanande terräng att köra i och de yngre kommer åka roliga stigar runt Odensala sportfält.

ÖCK liksom många andra föreningar drivs ideellt och för att inte behöva sätta ett tak på antal deltagare behöver vi fler ledare. Vi lovar dig den bästa kvällen på veckan då det är barnsligt kul att cykla med barnen. Hör av dig i FB-gruppen eller till This is a mailto link

Det är gratis att delta om man är medlem i föreningen. Enskilt medlemskap kostar 100 kr/år och för hela familjen kostar det 150kr/år. Som medlem får du delta i alla våra aktiviteter och har bra erbjudanden från våra sponsorer.

 

För att vara med i cykelskolan behöver du göra följande:

1.  Ansök och medlemskap och betala medlemsavgiften (klicka här).

3.  Dyka upp på Odensala sportfält med fungerande cykel, hjälm på huvudet och gott humör. Skriv ditt namn på en bit frystejp och sätt den på hjälmen så vet vi vad du heter. Behöver du hjälp i skogen så ta med mamma eller pappa.

 

Stöter du på problem när du ska lösa medlemsavgift? Skicka ett mail till This is a mailto link

Frågor av annat slag kan du maila till This is a mailto link

 

Uppdaterad: 05 MAJ 2020 21:12

Postadress:
Östersunds CK - Cykel
Jonas Eriksson, Björkbackavägen 2A
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info