Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Startar: 22/05 17:45

Slutar: 22/05 19:00

MTB-skolan (4-12 år)

ÖCK:s MTB-skola är tillbaka! OBS! I år flyttar vi till Östersunds skidstadion.

Alla cykelsugna barn och unga får sin dos av kul på hjul på ÖCK:s MTB skola. Fokuset är på att ha kul på cykel och utmana sina egna (främst cykeltekniska) förmågor. Ingen erfarenhet behövs.

Alla oavsett erfarenhetsnivå är välkomna utan föranmälan, men medlemskap måste lösas efter max 2 provomgångar (Familjemedlemskap kostar endast 150 kr och kan lösas här via Cardskipper Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.).

Vårterminen sätter igång 15:e maj med samling 17:45 på Östersunds skidstadion i särskilda åldersgrupper, och forsätter varje måndag t.o.m. 19 juni. Platskarta kommer att finnas på vår hemsida och anvisningar vid ankomst. För de äldre grupperna (främst 7-12 år) kan vissa tillfällen hållas på andra platser, men information om detta kommer i så fall i god tid.

De minsta barnen (4-5 år), och särskilt de som är med på sparkcykel, bör ha medföljande förälder - antingen till fots eller på cykel. Föräldrar är välkomna på cykel i de övriga åldersgrupperna men förväntas i så fall bistå som hjälpledare genom att hålla ihop gruppen vid olika tidpunkter/platser.

Startar: 22/05 17:45

Slutar: 22/05 19:00

Sponsorer