Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Startar: 25/06 00:00

Slutar: 02/07 23:30

Östersunds cykelfest - vecka

Cykel för hela slanten, hela veckan. Vi börjar och avslutar veckan med ÖCK aktiviteter.

Österunds kommun har tillsammans med ÖCK och andra cykelorganisationer i kommunen tagit initiativet till en hel vecka i cykelns ära: https://visitostersund.se/ostersund-cykelfest/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ÖCK är såklart med som arrangör under veckan. Vi börjar veckan med Cykla och ha skoj - vinn en hoj, vilket är vårt nya motionslopp som körs på söndag den 25:e juni. Du kan anmäla dig till detta lopp här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi avslutar veckan 1-2 juli med vår rikskända SWEcup Endurotävling på Frösön. På lördag har vi en liten uppvärmning för eliten, en s.k. prostage. På söndag är det tävling i alla klasser. Kom och var med som publik, funktionär (många behövs) eller tävlande. Du kan anmäla dig som tävlande här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det är ett cykelevenemang av hög klass och hög fart - missa inte det!

Utöver dessa evenemang finns många cykelturer planerade på olika platser runt om kommunen. Kolla på kommunens cykelfestsida för mer info och njuta av en hel vecka där cykling är prio 1.

Startar: 25/06 00:00

Slutar: 02/07 23:30

Sponsorer