Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

MTB skolans vårtermin börjar 15 maj

Mer cykel åt barnen! Alla från 4-12 år är välkomna, oavsett erfarenhet eller nivå.

NY PLATS! Nytt för i år är att MTB-skolan kommer att köras på Östersunds skidstadion*. Vi träffas på grusplanen bakom läktaren, samling kl 17:45. Vi kör fem måndagar under våren. MTB-skolan är kostnadsfritt.

Fokus är att ha kul på cykeln och att utmana sina egna cykeltekniska förmågor, oavsett vilken nivå den lilla cyklisten börjar på. Alla barn är välkomna, oavsett erfarenhetsnivå!

Barnen delas upp i följande grupper utifrån ålder:

• 4 år
• 5 år
• 6 år
• 7–9 år
• 10–12 år

BLI MEDLEM
Även om MTB skolan är kostnadsfritt vill vi att barnet är medlem i ÖCK för att delta - detta inte minst så att barnet är försäkrat under aktiviteten. Det går bra att vara med och prova på en gång men därefter vill vi att barnet blir medlem (ett familjemedlemskap kostar bara 150 kr!). Registrera barnet, och kanske även dig och familjen, snabbt och enkelt på https://apply.cardskipper.se/8y6 Länk till annan webbplats.

KLICKA KOMMER!
Vi skulle uppskatta om du som vuxen klickar ”Kommer” på evenemangssidan på ÖCK:s Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så vi får ett hum om ungefär hur många vi blir.

KAN DU HJÄLPA TILL?
De föräldrar som är intresserade av att vara med som ledare eller bara cykla med som "extra ögon" är VARMT välkomna att höra av sig till samordnare Michail Eliasson via Messenger. Vi behöver alltid vara flera.

*Observera att INGEN CYKLING PÅ RULLSKIDBANAN ÄR TILLÅTEN; endast övergångar och då under uppsikt av en ledare får ske.

Publicerad: 2023-05-04

Senast uppdaterad: 2023-05-04

Författare: Matt X. Richardson

Sponsorer