Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Publicerad: 2022-12-22

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Matt X. Richardson

Utveckling

Man kan alltid utvecklas som cylist. Men det behöver inte nödvändigtvis bara betyda snabbare eller skickligare. ÖCK vill att cykeln och cyklisten ska alltid ha en central plats i samhället. Här beskrivs vad vi håller på med för att det ska bli så, och hur det kan hjälpa dig i din utveckling.

BLI LEDARE

Alla våra aktiviteter skapas och drivs av våra medlemmar. Att bli ledare för en aktivitet är utvecklande för dig, deltagarna, och föreningen. Ingen erfarenhet krävs, bara intresse och glädje. Utbildning och stöd ordnar vi.

Anordna ARrangemang

Gillar du att fixa så att evenemang blir av? Vi driver både stora och små, sociala och tävlingsmässiga, och det finns plats för flera. Alla roller, från tävlingsledare till funktionär, finns att välja ifrån.

Styrelsearbete

Vill du se till att föreningen fortsätter utvecklas åt rätt håll? Då kan en roll i styrelsen vara något för dig. Du får värdefull kunskap om idrottsrörelsens grundpelare på köpet.

ByggA Infrastruktur

Bra cykling kräver goda förutsättningar. Bland annat bygger vi hållbara stigar, markerar rutter och ordnar lokaler, i samarbete med kommunen och andra aktörer.