Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Bli ungdomstränare!

Kostnadsfri utbildning för de som vill bli ledare för våra ungdomsmedlemmar.

Svenska cykelförbundet har ett toppenerbjudande för dig som är medlem i en ansluten klubb, till exempel ÖCK Den som vill gå en ungdomstränarutbildning kan påbörja kursen digitalt när som helst innan den 31 juni 2023. Bestämmer du dig innan den 15 december så kan klubben få stöd från SCF för kostnaden. Oavsett så betalar du som klubbmedlem inte något för utbildningen.

Ingen vore gladare än vi i ÖCK om vi kan få fler som får mer kunskap om och vill leda vår grymma ungdomar framåt inom cyklingen! Har du frågor eller vill du anmäla dig? Kontakta ordförande Christoffer Brochs via mejl till ordforande@ostersundck.se.

Publicerad: 2022-12-20

Senast uppdaterad: 2023-01-05

Författare: Dejan Nedanovski

Sponsorer