Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

SWEcup Enduro 2023: deltagare eller funktionär?

1-2 juli smäller det på Frösön!

Efter fjolårets SM kommer Endurocirkusen tillbaka till Östersund, som en del av Östersunds cykelvecka, och helgen innan Åre Bike Week. Det finns inget bättre sätt att starta sommaren. 1 juli är en s.k. Pro Stage, och 2 juli går huvudtävlingen.

Så hur ska du delta? Som tävlande? Eller som funktionär?

Tävlande: anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Då får du uppleva vad många säger är de bästa banorna på i hela Endurocupen, plus en skön arenastämning med publik som inte finns när du åker lift sommartid.

Funktionärer: Vi verkligen behöver er! Ni som stödjer evenemanget är hjärtat i tävlingen. Vi behöver alla möjliga roller, från stigbyggande till banvaktande. Ni får mat och dryck men också bjuds på funktionärsfesten på stan senare under hösten. Anmäl ditt intresse här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du inte hör till en av de övre kategorierna, hoppas att vi ses i publiken - boka in datumet!

Publicerad: 2023-05-29

Senast uppdaterad: 2023-06-22

Författare: Dejan Nedanovski

Sponsorer