Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Intresseanmälningar för MTB skolans hösttermin 2023

Vi har dock några ändringar inför höstterminen för ÖCK:s MTB-skola, för att ge en bättre upplevelse för alla deltagare. Du kan läsa mer om dessa här, och lämna ett intresseanmälan om att delta via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi kommer köra måndagar 4 sept-9 okt, samling kl. 17:45 på Östersunds skidstadion.

Vår MTB skolan hur vuxit för varje år, och slog deltagarrekord i våras när vi flyttade till Östersunds skidstadion. Det är otroligt glädjande att så många vill vara med och cykla med oss.

Samtidigt måste vi erkänna att vårt ledarunderlag räcker inte riktigt till för att ge alla barn den upplevelse, uppmärksamhet och instruktion som vi skulle vilja. Därför kommer vi att införa några betydande ändringar som är viktigt att känna till:

1. Vi har insett att vi måste sätta ett tak på hur många deltagare vi kan ta emot varje termin. Därför kommer vi att ta emot intresseanmälningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för barn som vill delta. Om intresseanmälningarna överstiger deltagartaket kommer vi att lotta ut platserna bland de som anmält intresse, med undantag för barn till ledare eller hjälpledare som får en garanterad plats. Observera att intresseanmälan är inte en garanterad plats, utan bekräftelsen kommer senast 1 vecka innan terminstart.

2. Vi provar att dela upp grupperna annorlunda - med mer fokus på förmågan och mindre på åldern. Därför kan större åldersblandningar förekomma, men förhoppningsvis blir gruppen "jämnare" i sin åkning.

MTB skolan kommer förbli kostnadsfri men det är krav på medlemskap för alla deltagare från och med terminens andra tillfälle. Man kan lösa medlemskap online med Swish eller kort (150 kr för hela familjen) här: https://apply.cardskipper.se/8y6

Välkommen med er intresseanmälan via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 26 augusti!

Publicerad: 2023-08-11

Senast uppdaterad: 2023-08-11

Författare: Matt X. Richardson

Sponsorer