Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

ÖCK Klubbdag 14:e oktober!

I Böle kommer vi att avsluta säsongen med cykelaktiviteter, häng, mat och gott sällskap. Anmäl dig här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Plats: Böle Byskola

PROGRAM:

9:30 CYKLING – välj mellan följande:

  • Cross-country: En härlig mountainbiketur på Annersias fina stigar. Ledare: Andreas Bergman. Nivå: Blå/mellan
  • Landsväg snäll: En lugn tur på landsväg. Ledare: kommer. Nivå: Grön-blå/grund-mellan
  • Landsväg snabbare: En fin tur på landsväg, för dig som vill hålla lite högre tempo. Ledare: Roger Claesson. Nivå: Röd/avancerad
  • Gravel: Upptäck Annersias fina grusvägar. Ledare: kommer. Nivå: Blå/mellan
  • Enduro: En kul tur med lugnt tempo uppför och din egen fart utför på Böles roliga stigar. Ledare: Helena Enqvist. Nivå: Alla.
  • Enduroclinic #1 med Robin Wallner: Slipa på din enduroteknik tillsammans med Robin som i många år tävlat i världseliten i enduro. Det blir två clinictillfällen under dagen; du kan anmäla dig till ett av dem. OBS! FÖRANMÄLAN KRÄVS. Först till kvarn, 8 platser finns per tillfälle. Anmäl dig genom att mejla till hej@ostersundck.se.

Samling för samtliga grupper vid Böle byskola. Alla grupper är tillbaka igen i tid till lunch.

12:00 LUNCH – utelunch tillagas på Böle byskolas skolgård. Hamburgare och dricka finns till alla. Tillgång till toaletter finns på skolan. Barn är välkomna att hänga med sina föräldrar eller andra vuxna och leka på skolgården, klätterställning etc finns

13:00 ENDUROCLINIC #2 med Robin Wallner: Slipa på din enduroteknik tillsammans med Robin som i många år tävlat i världseliten i enduro. Det blir två clinictillfällen under dagen; du kan anmäla dig till ett av dem. OBS! FÖRANMÄLAN KRÄVS. Först till kvarn, 8 platser finns per tillfälle. Anmäl dig genom att mejla till hej@ostersundck.se.

HELA DAGEN: Öppen tävling ett åk nerför Bölebergets roliga enduroled ”Peters ride” på tid! Du loggar din tid via Strava, snabbast tid på segmentet Peters ride mellan klockan 9.30-15.00 på lördagen vinner (ja, du har alltså chans att köra flera gånger under dagen och slipa på din tid ). Pris till snabbaste dam och snabbaste herre, samt utlottning av priser bland alla som registrerar en tid under klubbdagen!

ANMÄL DIG TILL KLUBBDAGEN: anmäl dig via denna länk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klubbdagen är öppen och gratis för dig som är medlem i Östersunds cykelklubb. Vill du bli medlem kan du registrera dig och betala medlemskapet direkt på https://apply.cardskipper.se/8y6 Länk till annan webbplats.

Se aktuell info på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/events/335674172158989

Publicerad: 2023-10-08

Senast uppdaterad: 2023-10-10

Författare: Matt X. Richardson

Sponsorer