Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Intresseanmälningar för MTB skolans vårtermin 2024

Vi behåller ändringarna som genomfördes ht 2023 för ÖCK:s MTB-skola, för att ge en bättre upplevelse för alla deltagare. Du kan läsa mer om dessa här, och lämna ett intresseanmälan om att delta via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi kommer köra måndagar 13 maj-10 juni, samling kl. 17:45 på Östersunds skidstadion.

Vår MTB skolan hur vuxit för varje år, och slog deltagarrekord i våras när vi flyttade till Östersunds skidstadion. Det är otroligt glädjande att så många vill vara med och cykla med oss.

Vi insåg under 2023 att vårt ledarunderlag inte riktigt räckte till för att ge alla barn den upplevelse, uppmärksamhet och instruktion som vi skulle vilja. Därför införde vi några betydande ändringar som är viktigt att känna till:

1. Vi införde ett tak på hur många deltagare vi kan ta emot varje termin. Därför tar vi numera emot intresseanmälningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för barn som vill delta. Om intresseanmälningarna överstiger deltagartaket kommer vi att lotta ut platserna bland de som anmält intresse, med undantag för barn till ledare eller hjälpledare som får en garanterad plats. Observera att intresseanmälan är inte en garanterad plats, utan bekräftelsen kommer senast 1 vecka innan terminstart.

2. Vi delar upp grupperna annorlunda (färgkodning) - med mer fokus på förmågan och mindre på åldern. Därför kan större åldersblandningar förekomma, men förhoppningsvis blir gruppen "jämnare" i sin åkning.

MTB skolan kommer förbli kostnadsfri men det är krav på medlemskap för alla deltagare från och med terminens andra tillfälle. Man kan lösa medlemskap online med Swish eller kort (150 kr för hela familjen) här: https://apply.cardskipper.se/8y6 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen med er intresseanmälan via denna länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 26 augusti!

Publicerad: 2024-04-09

Senast uppdaterad: 2024-04-09

Författare: Matt X. Richardson

Sponsorer