Gå till innehåll
Östersunds cykelklubb
Östersunds cykelklubb

Aktiviteter för cykelsäsong 2024

I år vill vi cykla och umgås tillsammans oftare. Därför vid senaste medlemsträff bestämde vi att provar något nytt för kommande säsong.

ÖCK:s mål är att få till 5 cykelaktiviteter och 1 social aktivitet varje vecka under hela cykelsäsongen (1 maj - 13 oktober).

Idén är enkelt: vi har en veckoplanering som ska vara någorlunda konstant under hela säsongen, men aktiviteterna inom denna planering får medlemmarna till stor del bestämma över. Du kanske har en runda som du vill visa upp, ett interval- eller tävlingsliknande pass där flera önskas för att pusha varandra, eller så kanske hoppas du att det finns likasinnade som vill göra dig sällskap på en tur. Du kanske vill bara hänga med andra på en fredag och titta på cykelfilmer eller sändningar. Alla förslag är välkomna.

Därför har vi skapat detta formulär Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där alla medlemmar kan anmäla sitt intresse att antingen ordna eller leda en aktivitet, när som helst under säsongen. Det kan vara en enda aktivitet, eller flera återkommande eller olika.

Att "ordna" betyder att du bestämmer datum, tid, plats och inriktning, men deltagarna får samordna sig själva då. Att "leda" betyder att du ordnar passet, men även ger de andra deltagarna någon form av struktur, instruktion, eller samordning. Det kan vara en enda aktivitet, eller flera återkommande.

Vi vill hålla följande veckoplanering så gott det går:

- måndagar: Aktiviteter för barn/unga samt familjeorienterad cykling (utöver MTB-skolan)
- tisdagar: landsvägscykling
- onsdagar: MTB XC och turer
- torsdagar: MTB gravity (t.ex. Enduro, DH)
- fredagar: sociala aktiviteter (med eller utan cykel)
- lördagar: gravel och/eller landsvägscykling
- söndagar: träningstävlingar och evenemang

Varje avsnitt i formuläret innehåller en av dessa inriktningar där man kan välja datum. Men vill du inte följa denna veckoplanering så går det att lämna in ett eget förslag på valfri datum.

Så vänta inte - börja nappa datum och låt cykellusten flöda. Någon från ÖCK kommer att kontakta alla som lämnar intresse kort efter att det lämnas in (återigen när som helst under säsongen). När vi börjar få in aktiviteter så lägger vi ut dessa i kalendern så folk kan börja boka in sig.

Hoppas på stort engagemang!

Klicka här för att komma till aktivitetsformuläret. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


 

Publicerad: 2024-04-11

Senast uppdaterad: 2024-04-11

Författare: Matt X. Richardson

Sponsorer